antikkræmmermarkederloppemarkedergenerelt
Loppemarked    Markedsoversigt    Kalender    Speciale    Forum
søgspørgsmålinformationoversigtskortmail

  Information om Markedsavisen.dk
Markedsavisen.dk er en internetportal, der som den første og eneste i Danmark samordner oplysninger om permanente loppemarkeder, kræmmermarkeder og byfester samt antikmarkeder og -messer i journalistisk form.

Bag koncept og portalens reportager står journalist Jørn Henrik Jørgensen.

Oplysninger om de enkelte markeder optages gratis i Markedsavisens database, mens der for portalens journalistiske reportager i form af uddybende oplysninger med foto skal ydes en beskeden betaling i form af et abonnement, der giver de deltagende loppe-, kræmmer- og antikmarkeder ret til løbende opdatering af de respektive internetsider mindst en gang pr. uge, således at nyheder om den kommende weekends aktiviteter vil være tilgængelige på portalen senest hver torsdag.

Et annonceforum, hvor private kan "søge" genstande af enhver art, er under udvikling. Der skal ske betaling for benyttelsen af dette annonceforum.

Henvendelser om abonnement kan ske telefonisk mandag-torsdag mellem kl. 16 og 17 på tlf. 28603029 eller mail kontakt@markedsavisen.dk. Oplysninger om markeder, der ønskes optaget gratis i portalens database, sendes pr. mail til red@markedsavisen.dk.

Jørn Henrik Jørgensen
Hurtig søgning 
 

 
 
Skriftstørrelse 
 
 
Nyeste marked 
Vi byder nu velkommen til Aalborg Guld og Sølvhus, som er det sidst tilføjede marked.
 
Næste marked 
Det næste marked der vil blive afholdt er Axeltorv Loppemarked som er i Helsingør.
 
  Ophavsret    Markedsavisen.dk