antikkræmmermarkederloppemarkedergenerelt
Kræmmermarked    Markedsoversigt    Kalender    Speciale    Forum
søgspørgsmålinformationoversigtskortmail

  Spørgsmål
Søgning
På forsiden finder du vores "Hurtig søgning" - den er beregnet til de brugere, som kender til siden og hurtigt vil søge efter et bestemt marked under den kategori de allerede befinder sig i. Ønsker du en mere detaljeret søgning skal du vælge menupunktet "Søg" i værktøjsmenuen. Her vil du kunne foretage en bredere søgning.
Skriftstørrelse
Hvad bruger jeg "Skriftstørrelse" menuen til? Teksten på en Internetsiden bliver oftest vist i den størrelse udvikleren har valgt på forhånd. For at yde en ekstra service giver vi brugeren mulighed for selv at vælge mellem tre forskellige tekststørrelser. Klik på pilen som peger nedad og vælge om teksten skal være mindre alle større. Skriftstørrelsen er nemlig altid indstillet til at være "normal" når du kommer ind på Internetavisen.
Information
Under information kan du finde oplysninger om hvad markedsavisen.dk er og hvem der har udviklet den.
Oversigtskort
På oversigtskortet kan du nemt og hurtigt overskue hele Internetavisen. Du kan klikke dig rundt direkte fra kortet og videre ind på hvilken som helst side på markedsavisen.dk Du kan altid komme tilbage til denne oversigt ved at klikke på ikonet på i værktøjsmenuen.
Hurtig søgning 
 

 
 
Skriftstørrelse 
 
 
Nyeste marked 
Vi byder nu velkommen til Vorbasse Marked, som er det sidst tilføjede marked.
 
Næste marked 
Det næste marked der vil blive afholdt er Vorbasse Marked som er i Vorbasse.
 
  Ophavsret    Markedsavisen.dk